VIDEO. Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, implicată în acțiuni de sprijinire a agenților economici și acte de caritate

0
371

De dată recentă, a fost înființată Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, care își propune să sprijine mediul de afaceri din județul Constanța și să fie un liant între agenții economici și autorități.

În prezent, asociația are 30 de membri, cu activități în diverse domenii – construcții, croitorie, service auto, dar și o organizație non-profit care susține sportul. Motivul pentru care este prezentă și această organizație este acela că Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni își propune să sprijine și sportul și să încurajeze copiii să facă sport.

Președintele asociației, Daniel Popescu, și Cristian Sofian Cojocaru, au fost prezenți în studioul Focus Press pentru a prezenta scopul înființării acestei asociații, în ce proiecte a fost deja implicată și care sunt planurile de viitor. Daniel Popescu a precizat că, în sensul sprijinirii oamenilor de afaceri, a existat deja o acțiune de informare: una dintre colegele din asociație a oferit sfaturi celor care doreau să afle ce este de făcut atunci când o firmă intră în insolvență.

Facem precizarea că Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni s-a mobilizat deja și a demarat lucrările aferente refacerii apartamentului de pe bulevardul Mamaia, acolo unde în luna februarie a izbucnit un incendiu de proporții, iar o femeie a căzut de la etaj, decedând. Soțul femeii trece prin momente cumplite, iar reprezentanții asociației au decis să nu rămână indiferenți, mobilizând în acțiune și câteva firme de bricolaj.

Detalii despre asociație și planurile acesteia puteți urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.