VIDEO. Au ars mai multe locuinţe sociale din Eforie Nord

0
1458

Pompierii constănțeni au intervenit în seara de 21 noiembrie la un incendiu izbucnit în Eforie Nord la o casă de pe strada 23 August.

La ajungerea pompierilor din cadrul ISU Dobrogea la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat. Aceștia intervin cu trei autospeciale de stingere cu spumă și apă și un echipaj SMURD.

În jurul orei 18:00 o persoană a sesizat prin Serviciul 112 faptul că la un imobil situat pe str. 23 August din Eforie Nord s-a produs un incendiu. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii ISU Dobrogea cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, un echipaj al S. V. S. U. Eforie și un echipaj SMURD, aceștia din urmă acordând ingrijiri medicale proprietarei imobilului situat în imediata apropiere care a suferit un atac de panică. Incendiul se manifesta violent la acoperiș existând pericolul propagării incendiului și la imobilul invecinat. De menționat că incendiul a distrus complet imobilul in care, se pare, locuiau aproximativ 22 de persoane dar care, din fericire, multe dintre acestea erau plecate în străinătate iar persoanele aflate în imobil in momentul izbucnirii incendiului, aproximativ patru, s-au autoevacuat astfel că nu au existat victime.

UPDATE:

Este vorba despre un imobil de 300 de metri pătraţi, compus din locuinţe sociale. La momentul izbucnirii incendiului, în imobil se aflau patru persoane, care s-au autoevacuat. Una dintre ele a necesit ajutor medical la faţa locului, întrucât suferise de atac de panică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.