VIDEO Au târât un câine cu mașina până când a murit, apoi au amenințat un cioban cu pistolul

0
162

Imagini scandaloase au apărut în spațiul public on-line. Un cioban a fost amenințat cu pistolul de către doi indivizi care au intrat cu mașina pe un islaz de pe raza comunei Brebeni, județul Olt. Aceștia au târât un câine cu mașina, până când animalul a murit.

Întreaga scenă a avut loc luni după-amiază, când doi indivizi, cu o mașină de teren, înmatriculată cu numerele DJ 63 MEN, nu se știe pe ce motiv au început să-l amenințe pe un cioban. Potrivit imaginilor surprinse cu telefonul mobil, unul dintre indivizi a scos un pistol cu care a început să amenințe, în timp ce celălalt bărbat avea în mână o pușcă. Când au văzut că sunt filmați, au început să se retragă spre mașină, potrivit site-ului de știri ”Gazeta Nouă”.

Tot în imagini se poate observa corpul neînsuflețit al unui câine care, din câte se poate observa, a fost târât în spatele mașinii până când a murit.

În urma aparițiilor imaginilor în mediul on-line, polițiștii din cadrul IPJ Olt au deschis o anchetă pentru tragerea la răspundere a celor doi.

Daniel ALBU

Sursa video-Gazeta Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.