VIDEO Bancomatul de la Pavilionul Expozițional a fost aruncat în aer, noaptea trecută, de aceiași autori de la Castelu

0
6058

Bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța a fost distrus, noaptea trecută, prin explozie, în scop de jaf, întocmai ca cel din localitatea Castelu, în urmă cu o săptămână.

Polițiștii erau deja pe urmele indivizilor respectivi, iar noaptea trecută i-au prins imediat după ce au mai dat o lovitură, pe bulevardul Mamaia. Astfel, oamenii legii i-au imobilizat și i-au dus la audieri. Indivizii au fost prinși pe Aurel Vlaicu, în zona “Taverna Sârbului”.

Inițial, s-a vorbit de metoda de introducere a gazului în bancomat, metodă folosită, inițial, în estul Europei, însă anchetatorii au exclus rapid această ipoteză, stabilind că este vorba de explozibil.

Vom reveni cu detalii pe acest subiect.

Update: Este vorba de un bărbat și o femeie

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia. În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

D.A., C.S.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.