VIDEO Bărbat reținut de poliție după ce a dat de pământ cu un copil la un loc de joacă

2
8962
Copilul a fost trântit de pământ. FOTO Captură video

S-a cerut arestarea unui individ din Hunedoara care a dat la propriu cu un copil de pământ în urma unei discuții în contradictoriu între acesta și fiul său. Incidentul s-a petrecut la un loc de joacă, sub ochii altor copii și părinți.

Incidentul a avut loc în jurul orei 15.35, pe raza municipiului Hunedoara, la un loc de joacă. Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, echipa de ordine publică deplasată la fața locului a stabilit faptul că în jurul orei 15.35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma unor imagini publicate pe Facebook se vede cum un bărbat se apropie de victimă, îl apucă de haină, îl ridică și pur și simplu îl trântește de pământ, acolo unde copilul a rămas nemișcat în urma impactului

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și violență în familie, pentru agresarea propriului copil. Mâine se va face propunerea pentru arestarea preventivă a acestuia.

Individul încătușat a fost condus la locul de joacă unde a avut loc agresiunea, de către criminaliști, pentru a se face reconstituirea.

VIDEO:

https://fb.watch/3wH4D26Dut/

C.S.

sursa VIDEO: Nicoleta Mocanu/Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.