VIDEO. Bărbatul născut fără picioare este acum un luptător de stil liber. Viața lui, subiectul unui documentar marca Netflix

0
1132

Zion Clark în vârstă de 22 de ani, s-a născut cu o tulburare genetică rară numită sindromul de regresie caudală, care afectează dezvoltarea în partea inferioară a coloanei vertebrale, scrie Ladbible.com

Dar Zion, care locuiește în Ohio, a reușit să depășească barierele și acum este un luptător pro de succes în stil liber. Acesta este chiar subiectul unui documentar Netflix despre viața sa.

Acesta a crescut în orfelinat și spune că a fost hărțuit de alți copii pentru că nu are picioare, dar mama lui adoptivă, Kimberlli, care a lucrat în acel centru a fost mereu acolo fiind-i alături și înveselindu-l.

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, Zion a spus: “Am început lupta în clasa a doua. Când eram foarte mic, primele câteva meciuri, nu știam ce să fac și nici adversarul meu.

“Unii copii au fost speriați să se lupte cu mine, la fel și eu, îmi era teamă să mă lupt. Nu știam ce fac.”

„Acum mă antrenez de două ori pe zi, aproximativ șase zile pe săptămână. Este este un stil de viață. Să mă nasc fără picioare nu m-a împiedicat să fac lucrurile pe care vreau să le fac”.

Zion spune că oamenii obișnuiau să îl necăjească pentru că nu are picioare, dar crede că „cel mai bun mod de a face față celor care îți fac rău este să folosești ura pentru a te ridica”.

În ciuda faptului că a avut parte de momente urâte la școală, Sion spune că a fost capabil să transforme toate clipele grele în ceva bun a studiat din greu și și-a câștigat un loc la facultate.

“Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o este că lucrurile nu vor merge întotdeauna cum vrei și trebuie să lucrezi cu ceea ce ai. Odată ce puteți lucra cu ceea ce aveți, mai multe uși încep să se deschidă.”

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.