VIDEO. Bătaie în trafic și mașină vandalizată, în apropierea sediului ANAF Constanța

0
10549

O nouă răfuială în trafic, la Constanța. Mai mulți tineri s-au bătut în apropierea sediului A.N.A.F. de pe strada București.

În această după-amiază, pe strada București din Constanța a avut loc o bătaie între mai mulți participanți la trafic. Potrivit primelor informații, aceștia s-au urmărit pe străzi și cu topoare în mâini, nu numai cu bâte, câțiva tineri fiind răniți în urma altercației.

UPDATE

În jurul orei 17.40, polițiștii Secției 3 au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane, la intersecția străzilor București cu Oborului. 

Deplasați la fața locului, oamenii legii au stabilit faptul că un autoturism, în care se aflau două persoane, ar fi fost blocat de alte două autoturisme, în care s-ar fi aflat mai mulți bărbați. Aceștia i-ar fi agresat pe cei doi ocupanți, ulterior provocând distrugeri și vehiculului. Persoanele atacate au fost rănite ușor și au ajuns la spital.

„Se fac cercetări pentru stabilirea identității tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun“, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Constanța, Andreea Iliescu.

Potrivit unui cititor Focus Press, cele două persoane atacate ar fi aceiași tineri asupra cărora s-a tras cu un pistol cu bile în zona Filicori de pe B-dul Alexandru Lăpușneanu, în luna noiembrie a.c. Pentru moment, I.P.J. Constanța nu poate confirma informația.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.