VIDEO. Break Tennis Club organizează primul turneu al verii: Summer is Back at Break Tennis!

2
230
sursa foto: Facebook/ Complex Break Tennis Mamaia

Break Tennis Club organizează primul turneu al acestei veri: „Summer is Back at Break Tennis!”, în stațiunea Mamaia. Acesta se va desfășura în perioada 1 – 5 iunie 2023.

Iată anunțul organizatorilor:

Anunț important pentru iubitorii tenisului! Ne bucurăm să vă anunțăm că pe 1.06.2023 va debuta primul turneu de tenis dedicat exclusiv pasionaților “sportului alb”, Summer is Back at Break Tennis, desfășurat în cadrul Break Tennis Club Mamaia, în inima stațiunii de la malul mării. Acest eveniment deosebit este organizat în colaborare cu Sportya, categorie Gold.

Dacă sunteți un pasionat de tenis, doriți să vă măsurați abilitățile și să vă bucurați de competiție într-un cadru profesional și captivant, acest turneu internațional este o oportunitate extraordinară. Indiferent de nivelul vostru de experiență, veți avea șansa de a participa la meciuri pline de emoție și de a vă testa abilitățile în fața unui public entuziast.

Cu sprijinul sponsorilor, asiguram o organizare impecabilă și o experiență captivantă pentru toți participanții, astfel încât să vă bucurați de fiecare moment petrecut în cadrul turneului: Frapperia, Mystic Beach, Domeniile Mitroi, Bel Eclair, Sport Romania, Kinetic Manual Therapy, Tonis Trade, Farmacia de Detergent, Focus Press.

Așadar, marcați data de 1.06.2023 în calendarul vostru și, pe lângă ochelarii de soare, costumul de baie și umbrela de plajă, pregătiți rachetele de tenis pentru a vă bucura de primul turneu de tenis al verii, dedicat amatorilor! Vă așteptăm cu entuziasm la Break Tennis Club Mamaia, pentru a trăi o experiență plină de pasiune, competiție și distracție. Nu ratați această oportunitate!

Pentru mai multe detalii si updateuri, accesați linkul paginii oficiale a turneului: https://www.sportya.net/events/64220ef3a057543f1a77742e

  • Director de turneu: Medeșan Sergiu Darie
  • Contact: 0735290726/breaktennisclub@yahoo.com
  • Locație: Bd. Mamaia 470

VIDEO:

P.I.

2 COMENTARII

  1. Așteptăm cu nerăbdare să venim la competiția organizată de Sergiu la Break Tenis Club! Bravo pentru implicarea și organizarea impecabilă a competițiilor de amatori și FRT!

  2. Singurul club din România unde este o organizare impecabilă. Directorul de turnee implicat, gazdele primitoare, terenuri bune! Felicitări pentru atragerea sponsorilor și premiile acordate!
    Bravo Focuspress pentru promovarea sportului în Constanța!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.