VIDEO. Călugări falși la protestul de la Constanța împotriva impunerii Certificatului verde

1
6210

La protestul de duminică, 24 octombrie a.c., din fața Prefecturii Constanța, au participat și două persoane îmbrăcate în haine preoțești.

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, neagă că cele două persoane îmbrăcate în haine preoțești care au participat la protestul împotriva impunerii Certificatului verde, din fața Prefecturii Constanța, ar fi, de fapt, preoți.

„Sunt doi cetățeni care se dau călugări. Nu-s preoți ai Arhiepiscopiei Tomisului. Unul a și fost, mai de mult, amendat pentru comerț ilegal de… moaște“, ne-a declarat preotul Eugen Tănăsescu.

Duminică, 24 octombrie a.c., în fața Prefecturii Constanța a avut loc un protest, la care au participat aproximativ 200 de constănțeni. Aceștia au scandat împotriva restricțiilor antiCOVID ce intră în vigoare de luni la nivelul întregii țări, considerând că sunt discriminatorii pentru persoanele nevaccinate. Astfel, în centrul orașului s-a auzit: „Libertate, libertate, nu certificate“ și „Jos dictatura“.

La protest au participat și parlamentarii AUR de Constanța, inclusiv George Simion, copreședintele AUR, pentru puțin timp.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Draga dnl e Tănăsescu nu ni sint preoți.Posibil asa sa fie,dacă ar fi fost ce era.Trebuia oare sa administreze vr o casa parohială unde sa faca/spele morti in garaj :-/.Intreb asa k opinia publică.Tare ma INGRETOSEAZA indiferenta dvs si si dubla masura.Aprops cunosc un lucrător care spala decedati in acel garaj.Credibilitatea dumitale este inexistentă monșer.Asa tare ma ingretosezi de tre sa închei aici.Borasc gata gata borasc acuma nu mai pot.Leeepra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.