VIDEO Candidatul la Primăria Constanţa, Horia Constantinescu, despre întâlnirile unor contracandidaţi cu un anumit om de afaceri: “Mie nu îmi miros hainele a motorină sau petrol”

0
416

Candidatul la funcţia de primar al municipiului Constanţa, Horia Constantinescu, a vorbit în cadrul unui interviu acordat Focus Press despre proiectul său “Dispensar medical de cartier”. De altfel, în cursul zilei de miercuri, 15 septembrie, Horia Constantinescu a lansat petiția online “Semnează pentru Dispensar medical, în cartierul tău!”. Pentru început, proiectul propune înființarea a nouă unități medicale, cu regim de funcționare non stop și servicii medicale gratuite, pentru tratarea urgențelor minore, amplasate în zone cheie ale orașului, astfel încât să fie acoperite toate cartierele Constanței.

Revenind la interviul acordat Focus Press, Horia Constantinescu a vorbit şi despre lipsa de viziune a actualei administraţii publice locale în ceea ce priveşte locurile de parcare din municipiul Constanţa. Horia Constantinescu a explicat care este soluţia sa pentru asigurarea rapidă de locuri de parcare, cât şi soluţia pe termen lung.

Provocat să spună dacă s-a întâlnit cu un om de afaceri despre care se spune, în aceste zile, că a avut întâlniri sau discuţii cu alţi candidaţi la Primăria Constanţa, Horia Constantinescu a reacţionat: „Mie nu îmi miros hainele a motorină sau a petrol”.

Horia Constantinescu nu l-a „iertat” nici pe Claudiu Palaz în cadrul interviului, având în vedere invitaţia pe care candidatul PPU-SL a lansat-o contracandidaţilor, pentru participarea la o dezbatere, însă declaraţiile COMPLETE le puteţi urmări în interviul VIDEO!

Comandat de PP-USL Constanţa, Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro Cod AEP mandatar: 21200022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.