VIDEO. Ce spune Poliția despre rottweilerul care a mușcat o adolescentă la Valu lui Traian

0
1876

Un câine din rasa rottweiler a scăpat din curtea stăpânului său din Valu lui Traian și a atacat o adolescentă. Se pare că animalul a mai mușcat și alte persoane, în aceleași condiții.

Deși deține un câine din categoria celor catalogați de lege ca fiind periculoși, un bărbat din Valu lui Traian nu ia prea multe măsuri pentru a se asigura că rottweiler-ul său nu scapă din curte. Drept urmare, animalul reușește frecvent să evadeze din curte și atacă persoanele întâlnite pe stradă. Ultima sa victimă este o adolescentă în vârstă de 15 ani.

„În jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați de către lucrători ai Poliției Locale despre faptul că o tânără de 15 ani ar fi fost mușcată de un câine, în timp ce se deplasa pe strada Eliberării din Valu lui Traian. Polițiștii au identificat proprietarul animalului în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 44 de ani. Totodată, aceștia au stabilit faptul că animalul face parte din categoria câinilor periculoși. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Victima care prezenta urme de mușcătură pe mâini și pe picioare a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța.

Totodată, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, bărbatul mai este cercetat și în alte patru dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.