VIDEO Centru de vaccinare înființat într-un bordel. Se oferă și vouchere de intrare gratuită

1
1437

În timp ce în România se organizează loterii pentru încurajarea vaccinării, în Austria a fost înființat un centru de vaccinare chiar în incinta unui bordel.

Este vorba despre casa de toleranţă „Fun Palast” din Viena care a obţinut acreditarea Departamentului de Sănătate pentru a vaccina împotriva COVID-19. Acesta va funcționa începând de la 1 noiembrie, în fiecare luni, între orele 16.00 și 22.00.

Oricine poate veni la noi pentru vaccin, fără programare. Să fie fără griji, îi așteaptă medicii care vor face imunizarea. Cei sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Toți cei care doresc să se vaccineze, bărbați, femei, copii, au nevoie de un act de identitate și, obligatoriu, să poarte mască. Dacă vor veni la centrul nostru bărbați care sunt într-o relație? Ar putea să le spună partenerelor că au fost vaccinați la Memorialul Gustav Klimt. Muzeul cu opera pictorului austriac este chiar vizavi de noi”, a explicat Peter Laskaris, unul dintre proprietarii bordelului.

Tot el a anunțat că cine vine să se vaccineze la ”Fun Palast” va primi un voucher de intrare gratuită la sauna clubului.

D.A.

Centru de vaccinare în bordel

1 COMENTARIU

  1. sunt foarte nemultumit de avocatul ilicea eugen florin care ia bani de la clienti fara sa dea mereu chitanta si se prezinta la procese dupa cum are chef. baroul nu stie ce sa zica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.