VIDEO. Cîțu va discuta cu orice partid ca să rămână premier

0
191
Premierul Florin Cîțu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Florin Cîțu a ajuns la Romexpo, pentru Consiliul Naţional al PNL, când se vor alege funcţiile de conducere din partid. Premierul a declarat că va discuta cu orice partid interesat, ca să-și salveze Guvernul.

Prim-ministrul Florin Cîțu, noul președinte al PNL, a declarat că va discuta cu toate partidele, inclusiv cu PSD și AUR, pentru salvarea Guvernului.

„Haideți să nu mai fim ipocriți. Dacă PSD ar vota membri Guvernului PNL înseamnă USL. Dar un vot al PSD alături de USR și AUR nu înseamnă o alianță? (…)

Vom negocia cu toți aceia care vor să susțină Guvernul, din toate partidele. Cu toate partidele vom negocia. Vom discuta cu toate partidele care nu vor o criză politică în această iarnă. Pe de o parte, avem USR care negociază cu PSD și AUR, și atunci noi ce să facem? Să nu negociem cu ei?“, a declarat Florin Cîțu.

Totuși, premierul a adăugat că își dorește să refacă alianța cu USR, pentru guvernare. Iar după Congresul USR, îl așteaptă pe noul președinte la negocieri. Dar, mai întâi, USR să scape de alianța cu PSD și AUR, a precizat Cîțu.

Întrebat dacă are informații că și parlamentari PNL care l-au susținut pe Ludovic Orban, ar putea să voteze moțiunea de cenzură, Cîțu a spus că nu crede așa ceva.

„Nu cred așa ceva. Nu cred că există liberali în România care să voteze împotriva propriului guvern“, a răspuns Cîțu.

De asemenea, acesta a precizat că, în prezent, nu există nicio discuție despre remanierea miniștrilor.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.