VIDEO Ciucă, Dîncu, Aurescu, dar şi alţi oficiali români şi străini, prezenți la Black Sea and Balkans Security Forum

0
114

Premierul Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, şi ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, dar şi alţi oficiali români şi străini participă la a şasea ediţie a Black Sea and Balkans Security Forum.

Evenimentul are loc vineri şi sâmbătă la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. La panelul din prima zi a evenimentului, numit “The War in Ukraine and the Security Challenges in the Black Sea Region and the Balkans” (“Războiul din Ucraina şi provocările de securitate din regiunea Mării Negre şi din Balcani” – n.r.), va vorbi premierul Nicolae Ciucă.

Printre vorbitorii din prima zi se numără şi ministrul ucrainean al Apărării, Oleksiy Reznikov, care va avea o intervenţie online. Seriile de discuţii din cadrul conferinţei abordează teme precum războiul din Ucraina şi provocările de securitate de la Marea Neagră, concluziile de la recentul Summit NATO care a avut loc la Madrid, rolul regiunii Mării Negre asupra situaţiei energetice sau impactul războiului din Ucraina asupra regiunii Balcanilor de Vest.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.