VIDEO. CJC a aprobat suplimentarea fondurilor pentru dezvoltarea infrastructurii de apă

0
177
Lucrări la sistemul de conducte. FOTO RAJA SA

Consiliul Județean Constanța s-a întrunit în ședință extraordinară miercuri, 10.08.2022, ora 12.00. Aceasta s-a desfăşurat în sistem videoconferinţă.

Singurul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi, privind aprobarea Studiului de fezabilitate revizuit și a indicatorilor tehnico-economici revizuiți aferenți investițiilor propuse în Unitatea Administrativ Teritorială-Județul Constanța în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020“ și includerea în bugetul de venituri și cheltuieli a cotei de cofinanțare, a fost adoptat cu majoritatea voturilor aleșilor locali.

Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020 are o valoare de 892.526.003,99 lei, fără TVA.

Prin aplicarea metodologiei de ajustare transpusă în contractul de finanțare a proiectului se realizează o actualizare valorică, fără impact asupra indicatorilor tehnici.

Consilierii județeni au aprobat cofinanțarea investițiilor aferente unității administrativ-teritoriale Județul Constanța pentru proiectul regional. Valoarea acesteia este de 16.636.923,18 lei, fără TVA, reprezentând procentul de 2% din valoarea totală a investițiilor propuse prin studiul de fezabilitate în cadrul proiectului. Suma va fi asigurată din bugetul local al Județului Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.