VIDEO. Colinde cântate de mămici, pe scena Căminului Cultural din Corbu

0
72

Magia Sărbătorilor de Iarnă vine odată cu ascultarea colindelor, așadar un grup de mămici tinere din comuna Corbu a acceptat provocarea de a colinda, în ziua de duminică, 19 decembrie a.c., pe scena Căminului Cultural.

Provocarea de a participa și ele alături de copiii lor, la colindat, a fost lansată în urmă cu două-trei săptămâni, unele mămici au acceptat din prima, iar altele s-au lăsat convinse mai greu. Important este că, s-au mobilizat cu toate și au realizat momente magice, colindând pe scena Căminului Cultural din Corbu.

Colinde, colinde…. Am repetat în grup, în timpul în care copiii noștri erau la antrenamentele de karate. Apoi, fiecare continua studiul acasă, printre momentele de gătit, curățenie, teme, cumpărături, tăiatul porcului din ogradă, apoi al fraților, al vecinilor și multe alte responsabilități. Cu ocazia repetițiilor, am descoperit în fiecare ceva minunat, special… Alături de noi a participat și o fetiță de 11 ani, Alexandra Curelaru, careea i-a facut mare plăcere sa îmbrace costumul popular moldovenesc. De marți pornim din casă în casă să vă colindăm și să vă lăsăm câte o crenguță de brad”, au transmis mămicile.

Sub fereastra la om bun – un colind din repertoriul surorilor Suzana si Daciana Vlad

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.