VIDEO. Competiție de fotbal organizată de mai multe parohii din județul Constanța: 85 de copii au fost premiați

0
150

Mai mulți copii din mai multe localități ale județului Constanța au avut parte, joi, 2 septembrie a. c., de o zi plină de activități, zâmbete și veselie. După o competiție de fotbal strânsă, 85 de băieți au primit diplome și medalii, dar și șansa de a petrece mai multe ore la parcul acvatic din zona Lacului Siutghiol.

Această competiție sportivă a fost organizată de către șase preoți din parohiile din General Scărișoreanu, Mircea- Vodă, Potârnichea, Independența, Plopeni și Petroșani:

”În umă cu o lună de zile cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, șase preoți din șase parohii din județul Constanța, ne-am înțeles ca să organizăm o competiție de fotbal la care să participe copii din parohiile noastre. Lucru care s-a și întâmplat. A fost o competiție plină de fair play, în care copii noștri s-au bucurat întâlnindu-se între ei și practicând acest sport, fotbalul. Cu ajutorul domnului Jean Tucan am hotărât să stabilim și o ierarhie așa cum este normal în orice competiție în care copii vor primi diplome și medalii”, a declarat preotul Dădărlad Viorel Petrișor de la Parohia General Scărișoreanu.

L.M. C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.