VIDEO. Cristian Radu: „Candidatul PSD la Mangalia este Mohammad Murad“

0
1826

Într-un interviu acordat Focus Press joi, 17.09.2020, candidatul PNL la Primăria Municipiului Mangalia, Cristian Radu, a declarat că, “peste câteva ore, PSD va anunța că are un nou candidat, Mohammad Murad”. Potrivit acestuia, locuitorii orașului din sudul litoralului sunt rugați de către membrii PSD să îl voteze pe acesta la scrutinul de la sfârșitul acestei luni.

„Candidatul PSD la Mangalia este Mohammad Murad“, a declarat Cristian Radu într-un interviu pentru Focus Press. Murad ar fi fost văzut pe străzile din oraș alături de fostul candidat PSD la Primăria Municipiului Mangalia, Nicolae Moroianu, a mai susţinut Cristian Radu.

„În iarnă PSD a venit cu un nou candidat. Dar Nicolae Moroianu a fost un iepure. El a fost dat la o parte și PSD a venit cu un alt candidat, care a fost primar la Mangalia trei mandate, Zanfir Iorguș. După care PSD a făcut un sondaj și a văzut că el e un candidat plafonat. În câteva ore PSD va anunța că va retrage și sprijinul acestui candidat și îl va anunța pe Mohammad Murad. Pe stradă, membrii PSD deja îi roagă pe cetățeni să îl voteze pe acesta!“, susține candidatul PNL la Primăria Municipiului Mangalia, Cristian Radu.

În cadrul aceluiaşi interviu, Cristian Radu a vorbit şi despre proiectele derulate cu fonduri europene, proiecte în derulare şi viitoare – detaliile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO!

V.I., A.C.

Comandat de Partidul National Liberal – Filiala Constanța Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro Cod AEP mandatar financiar coordonator: 21200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.