VIDEO. Crușoveanu: Pandemia și panica pe care au reușit să o inducă adversarii politici au condus la o participare scăzută

0
417
Marian Crusoveanu - alegeri parlamentare 2020

Candidatul P.N.L. Constanța la Camera Deputaților este sigur că pandemia și panica pe care au reușit să o inducă adversarii politici au condus la o prezență scăzută la vot, la alegerile parlamentare, și că P.N.L. va fi partidul cotat cu cea mai mare încredere din partea alegătorilor constănțeni.

„Având în vedere situația pandemică, nu este foarte confortabil pentru cetățeni să iasă în această situație, deși au fost asigurați de autorități și de către cei implicați în organizarea alegerilor că procesul de votare este unul sigur, lucru pe care l-am și testat pe pielea mea în cursul zilei de astăzi, când am fost să votez, sentimentul de reținere, de teamă se pare că a fost mai puternic.

În mod sigur, pandemia și panica pe care au reușit să o inducă adversarii politici pentru că, de acum câteva luni de zile spuneau că nu trebuie să purtăm mască, că măsurile pe care le iau autoritățile nu sunt de bun augur, acum au început să bage panica în populație și, normal, oamenii se tem, s-au temut să iasă la vot.

În ceea ce privește încrederea în P.N.L., așa cum ne-au demonstrat și la ultimele trei rânduri de alegeri, sunt sigur că așa au făcut-o și acum și, rezultatele vor vorbi în câteva ore, ne-au acordat încrederea dumnealor și, cu siguranță, îi vom reprezenta cu succes în Parlamentul României“, a declarat Marian Crușoveanu.

Rezultatele parțiale țin foarte mult de fiecare zonă, spune acesta, dar în principal, ele sunt pro P.N.L., pro dreapta. „Cu siguranță în 2-3 ore vom avea o imagine de ansamblu mult mai corectă asupra rezultatelor parțiale și cu siguranță, la sfârșitul numărătorii, P.N.L. va fi partidul care a fost cotat cu cea mai multă încredere din partea alegătorilor constănțeni“, a concluzionat al treilea candidat P.N.L. Constanța la Camera Deputaților.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.