VIDEO. Cu cine s-a drogat Vlad Pascu la petrecerea din Vama Veche? Andreica, președintele „Europol”: „Erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în Constanța”

0
1239

Noi dezvăluiri despre petrecerea cu droguri la care a participat Vlad Pascu, cel care a provocat tragedia din 2 Mai. Invitat la emisiunea „În Fața Ta”, Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, a declarat că are informații că la petrecerea cu droguri au participat și copiii unor persoane publice și șefi de instituții din județul Constanța, potrivit Digi24.ro.

Cosmin Andreica, președinte Sindicatului „EUROPOL”, susține că: „Dacă vorbim de legături cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de după eliberarea din container, după acea oră și jumătate, respectiv momentul în care a participat la acea petrecere. La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile domnului Adriana Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri.

Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane, cine sunt… Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța”.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.