VIDEO cu puternic impact emoţional! Un copil, lovit cu picioarele şi palmele de două femei, după ce a fost pus la pământ!

4
7845

Imagini revoltătoare într-un parc din Eforie Nord, în zona blocurilor ANL! Un copil, din câte se pare în vârstă de 12 ani, a intrat în conflict cu alţi copii, dar şi cu părinţii acestora.

Tânărul înjura, iar un tată a găsit de cuviinţă să răspundă “cu aceeşi monedă”. Mai mult, două femei au început să îl lovească, iar totul a fost filmat!

Situaţia a intrat în atenţia Poliţiei. Vom reveni cu amănunte.

Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional!

UPDATE:

Oamenii legii spun că, în jurul orei 19.00, au primit un apel prin 112 prin care o femeie sesiza că un copil este obraznic şi sparge seminţe în parc şi că s-a iscat o ceartă. În drum spre faţa locului, poliţiştii au sunat la apelantă, doar că aceasta le-a transmis că totul s-a calmat şi că a fost o simplă ceartă. Însă, în baza imaginilor video de faţă, oamenii legii au reluat verificările!

“Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie s-au autosesizat în urma apariției în spațiul public a imaginilor respective. Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

A.C.

4 COMENTARII

  1. Era vorba despre un copil minor!Cine suntem noi sa ne facem legea cu pumni și picioarele?Iar voi,doamnelor!sunteți mame 🤔🤔?Cum este să-ți vezi copilul ,la tv bătut de alte mămici? indiferent de ce a făcut acel copil dvs nu aveți dreptul să îl bateți!Nici propriul copil nu-l poți bate !Meritați pedepsite de lege!Ar fi trebuit să rețineți minorul pina la sosirea unui organ de poliție dar nici decum să-l agresați!

  2. Nu trebuia sa-l lovească pentru ca este minor, insa imaginile nu sunt complete. Copilul, care are in jur de 1.70m si minim 90 kg, a lovit primul bunica si a injurat ca la usa cortului si a amenințat-o ca vine cu alti copii sa le bată. Nu l-a trântit nimeni. Acolo jos statea spargea seminte si injura. Este un copil problemă, violent, care, din păcate până la 18 ani cand va raspunde pentru faptele sale, va fi ocrotit de lege. Cu siguranță va mai face multe altele, mult mai grave. Eu ma întreb, daca un adult este batut de un astfel de copil cam ce masuri s-ar lua… ca adult nu ai voie sa-l lovesti ca este minor, dar bătaie de la un minor poți sa primești…

    • Indiferent de situație este un copil. Nu are dreptul nimeni sa îl bata indiferent dacă este matahala sau nu. L-ati înjurat de mama lui. Este normal dacă tot sunteți asa “doamne”?. ..În primul rand era intr-un spațiu public. Si da spărgea semințe. Dar mamele care fumează și își arunca chiștoacele pe acolo… ce ar trebui sa le facem? Dacă pe copil vostru l-ar fii batut cineva cum ați proceda? Dacă tot cunoșteati mama de ce nu ați atentionat-o? Nu cred ca există un copil perfect în ziua de azi. Voi când erați de vârstă lui nu spargeati semințe în parcuri și la coltul străzii? Cine vă bătea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.