Video! Dancă: “A fost adoptată ordonanţa de urgenţă privind mecanismul de gestionare a Planului naţional de Relansare şi Rezilienţă”

0
195

Guvernul a adoptat Ordonanţa de urgenţă privind mecanismul de gestionare a Planului naţional de Relansare şi Rezilienţă, a declarat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Briefing de presă susținut de șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă și ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe #IonelDanca #IonutStroe #SedintadeGuvern

Briefing de presă susținut de șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă, și ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe#IonelDanca #IonutStroe #SedintadeGuvern

Publicată de Guvernul României pe Joi, 3 septembrie 2020

A fost adoptată Ordonanţa de urgenţă privind mecanismul de gestionare a Planului naţional de Relansare şi Rezilienţă, necesar României pentru accesarea fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeană. Practic, odată cu adoptarea acestei ordonanţe de urgenţă, se creează cadrul legal pentru elaborarea mecanismului şi gestionarea mecanismului de realizare a Planului naţional de Relansare şi Rezilienţă“, a declarat Ionel Dancă, joi, la finalul şedinţei de guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.