VIDEO Descinderi ale DIICOT și BCCO la proxeneții tulceni

0
127

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, din cadrul B.C.C.O. Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat șapte percheziții domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, proxenetism și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2021, prin inducere în eroare și abuz de autoritate, persoanele bănuite ar fi recrutat mai multe persoane, pe care le-ar fi transportat pe teritoriul Germaniei, unde le-ar fi determinat să practice prostituția, sumele de bani obținute fiind folosite, în totalitate, de către aceștia.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au fostconduse, în vederea audierii, 4 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea, al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea și al polițiștilor de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.