VIDEO. Descinderi la Constanța: mascații au intrat peste trei proxeneți

0
2269
Foto cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au documentat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 68 de ani, despre care existau indicii că ar fi îndemnat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe minore, pe raza orașului Năvodari.

La data de 26 mai a.c., sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiști ai Poliției Orașului Năvodari, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Secției 5 Rurale Cogealac și Secției 1 Rurale Constanța, au pus în executare opt mandate de percheziție domiciliară, dintre care patru pe raza orașului Năvodari, trei în municipiul Constanța și una pe raza comunei Valu lui Traian.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie 2021 – prezent, trei bărbați, de 20, 23, respectiv 68 de ani, ar fi îndemnat și înlesnit practicarea prostituției de către trei minore, pe raza orașului Năvodari și a municipiului Constanța.

Doi dintre bărbați, de 23, respectiv 68 de ani, au fost conduși la sediul Poliției, pentru audieri, cel de-al treilea bărbat, de 20 de ani, sustrăgându-se cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de joi, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind formulată propunere de arestare preventivă, în lipsă, și pentru cel de-al treilea bărbat.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.