VIDEO. Directorul RAEDPP Teo Hira, precizări cu privire la imobilele deţinute de regie în Peninsulă, bazarul care va fi demolat şi pieţele din municipiu

0
598

Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa a finalizat lucrările de reparații exterioare la două imobile pe care le are în administrare, cu destinația de locuință.

Cele două clădiri, situate în zona peninsulară a municipiului (în proximitatea Bisericii armene), au fost construite în perioada 1928 – 1930, iar în decursul timpului au beneficiat doar de lucrări de întreținere și reparații curente. Directorul general al RAEDPP, Teo Hira, a afirmat în cadrul unui scurt interviu acordat Focus Press că demersul regiei este un bun exemplu, care a fost urmat şi de proprietarii altor imobile de pe strada Callatis, dar nu numai. Zona îşi recapătă astfel frumuseţea, iar pe viitor RAEDPP urmează să reabiliteze şi celelalte clădiri pe care le are în administrare.

În paralel, RAEDPP a luat decizia de demolare a bazarului Ştefăniţă Vodă, un imobil insalubru, preluat cu probleme în ceea ce priveşte cadastrul şi intabularea. Aceste neajunsuri au fost corectate, iar după demolarea bazarului terenul ar putea deveni parc sau parcare – după cum au solicitat constănţenii care au răspuns unui chestioar lansat de RAEDPP.

În cadrul declaraţiilor acordate Focus Press, Teo Hira a făcut referire şi la pieţele din Constanţa, iar mai multe detalii puteţi urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.