VIDEO. DOSAR PENAL pe numele patronului de la Restaurantul Colonadelor, pentru nunta organizată de familia Halep

2
9313

Nuntă mare în familia Halep, la Terasa Colonade din Constanţa! Din păcate, nunta a fost “stricată” de sosirea Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, care au anunţat conducerea localului că evenimentul încalcă reglementările actuale în ceea ce priveşte numărul de participanţi.

“Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane”, a declarat în exclusivitate pentru Focus Press, patronul, Nicu Terzi.

Oamenii legii îl contrazic şi spun că la astfel de evenimente au voie MAXIM 50 DE PERSOANE, spun oamenii legii!

UPDATE:

A FOST DESCHIS DOSAR PENAL sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal.

Oficial, ce spun oamenii legii:

“Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța.

Astfel, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică și rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constantat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane.

Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

La fața locului sunt și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali. În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal”.

Dosarul penal a fost întocmit pe numele patronului localului şi a organizatorului evenimentului.

2 COMENTARII

  1. La nunta cu…50 persoane ,la aniversarea unui minor la Cluj …100 ,la ședințe de partid la Iași peste 50,la ambasade nu se pune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.