VIDEO. ”Evadarea din lockdown”. Operatorii economici vorbesc despre ofertele cu care vor fi întâmpinați turiștii pe litoralul românesc

0
192

În cursul zilei de sâmbătă, 5 iunie a.c., a avut loc o conferință de presă având ca temă impactul pe care anul 2020 l-a avut asupra turismului românesc, dar și cum se prezintă sezonul estival anul acesta. Evenimentul a fost intitulat ”Evadarea din lockdown”.

Au participat, Aurelian Marin, manager general al agenției ”Paradis Vacanțe de Vis” și Adrian Voican, BIBI Touroperator. Aceștia au atins puncte sensibile, cum ar fi: cum se prezintă acest sezon estival, cu ce oferte și servicii vor fi întâmpinați turiștii pe litoralul românesc și cât de mult a afectat pandemia de coronavirus acest domeniu.

“Evadarea din lockdown, nu am ieșit încă de tot. Astăzi este sărbătorită în Ziua Mondială a Mediului. Vis-a-vis de lărgirea plajelor este o investiție importantă, cea mai importantă din ultimii 30 de ani, după Autostrada Soarelui. Pot spune că în ceea ce privește innisiparea, i-am întrecut pe vecinii noștri bulgari”, a declarat Adrian Voican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.