VIDEO EXCLUSIV cu individul care a incendiat o mașină la Tuzla! Iată cum s-a petrecut totul

0
4330

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au fost solicitați, miercuri seară, după ora 23:00, în cazul unui incendiu auto, la Tuzla. Oamenii legii au stabilit că un individ de 53 de ani a incendiat, cu bună știință, o mașină parcată, aparținând unei femei care a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Potrivit păgubitei, totul s-a produs pe fondul unor certuri și amenințări legate de dispariția unui câine.

”În cursul zile de 28.09.2021 am primit diferite apeluri telefonice de la numita T. Andreea, acuzându-mă că i-am furat un câine (fapt care nu este adevarat). Dupăa nenumarate apeluri i-am blocat ambele numere de telefon, după care m-a tot amenințat. În seara zile de 29.09.2021 a început să mă amenințe fratele ei, T. Georgian, prin intermediul unui cont de messenger pe nume M. I., continuând, din nou, T. Andreea cu amenințări, după același cont de messenger.
În ziua de 29.09.2021, T. Dumitru, tatăl celor doi, a spus unei persoane că mă aranjează el pentru ca i-am luat câinele și că nu-l interesează ca merge la pușcărie.
În noaptea zilei de 29.09.2021 la orele 23:55 numitul T. Dumitru a venit la domiciliul meu din comuna Tuzla, incendiindu-mi mașina proprietate personală. Două camere pe care le am montate pe proprietatea mea l-a surprins facând acest lucru. Eu am sunat la 112 după care au venit pompierii și organele de poliție la fața locului. Ulterior numitul T. Dumitru a fost reținut în urma probelor depuse de mine
”, ne-a declarat păgubita.

Informațiile au fost confirmate de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au reținut un bărbat, de 53 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere. La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-ar fi incendiat autoturismul, care se afla parcat în fața imobilului său, în comuna Tuzla. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia și ai Serviciului de Investigații Criminale, dar și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, care au lichidat incendiul, cauza probabilă de aprindere fiind flacăra. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Tuzla, bănuit de comiterea faptei”, susțin oficialii IPJ Constanța.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.  

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.