VIDEO Fals polițist, live pe Facebook: “Dacă ești cu poliția în mașină, cine să te oprească?”

0
2716

Un tânăr de 27 de ani a postat, sâmbătă, pe Facebook, un filmuleț în care a apărut îmbrăcat în uniformă de polițist în timp ce conduce o autoutilitară. Mai mult decât atât, acesta face și câteva glume pe seama vigilenței oamenilor legii.

Șoferul, un tânăr din Târgu-Jiu, a făcut un live în care se vede și o doză de bere pe bord. „Nu mă oprește nimeni. Dacă ești cu poliția în mașină, cine să te oprească?”, spune tânărul de 27 de ani în filmare.

Însă nu a fost chiar așa cum credea el. Poliția din Gorj s-a autosesizat în acest caz.

 „La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, au identificat un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uzurparea de calități oficiale”, se arată în comunicatul transmis, sâmbătă, de IPJ Gorj.

Tânărul a fost condus de polițiști la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor. De precizat că, potrivit legislației în vigoare, purtarea fără drept de decorații, de uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat, se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

D.A.

Sursa video – Realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.