VIDEO. Farul vrea să înceapă play-offul cu o victorie

0
625
Ionuț Larie și Denis Alibec. FOTO: Farul Constanța

Farul Constanța susține duminică, 19 martie a.c., primul meci din play-off, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, pe terenul central al Academiei Hagi, din Ovidiu, de la ora 16.30.

Clubul de pe litoral este lider în clasament, iar Sepsi OSK începe play-offul de pe ultima poziție, a șasea.

Pentru acest meci, Farul are trei absențe: Kevin Boli (accidentat), Vlad Morar (răcit) și Mihai Popescu (suspendat).

„Statisticile arată că am fost cei mai buni din campionatul regular. Cu toții am făcut o muncă extraordinară, ca să reușim să fim pe primul loc. Am avut un succes deosebit, dar s-a teminat, acum vine a doua etapă, play-offul, în care avem o mare provocare, aceea de a încerca să devenim cei mai buni. Va fi foarte greu, toate echipele sunt foarte bune, dar am arătat că suntem mai buni ca ei în fiecare meci pe care l-am jucat. E o provocare a noastră și vom încerca să devenim cei mai buni. Fiecare meci e foarte greu, dar ca să fii campion trebuie să știi să joci aceste meciuri, să-ți cunoști fiecare adversar și să îi faci față.

Am încredere în echipă, jucători foarte talentați. Cu Sepsi ne lipsesc trei jucători, dar îi avem pe ceilalți, e o oportunitate pentru ei și trebuie să găsim soluții. Avem mulți băieți, copii foarte buni. Sperăm să începem cu o victorie acasă, contra lui Sepsi. În ultima întâlnire de acasă cu ei, am făcut un meci foarte bun. Sperăm să repetăm evoluția de atunci. Trebuie să fim atenți la toate detaliile și să câștigăm“, a declarat managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

Meciul de duminică a fost prefațat, din partea Farului, și de căpitanul Farului, Ionuț Larie, și de Denis Alibec, golgeterul marinarilor.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.