VIDEO. Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a votat pentru siguranța vieții românilor

0
359

Felix Stroe, candidatul P.S.D. Constanța pentru Senatul României, a mers la vot dis-de-dimineață, la Școala Gimnazială „Ferdinand“ nr. 43.

Președintele Organizației Județene P.S.D. Constanța, Felix Stroe, a îndemnat toți românii să meargă la vot, pentru siguranța vieții lor.

„Invit toți constănțenii, de la orașe și de la sate, să meargă, astăzi, la vot. Cu siguranță, nu se vor îmbolnăvi, se vor întoarce acasă sănătoși, dar votul lor va fi foarte important pentru siguranța lor, pentru siguranța vieții lor.

Eu am votat, astăzi, pentru siguranța sistemului de sănătate, ca oamenii să primească îngrijirea medicală așa cum trebuie și să nu mai ardă în spitale de vii.

Am votat pentru siguranța sistemului de educație, să deschidem școlile, copiii noștri să meargă la școală și să fie educați, să creștem generații care să fie pregătite să se lupte cu viața.

Am votat pentru siguranța fermierului român care trebuie să devină, cu adevărat, nu demagogic, o prioritate națională.

Am votat pentru siguranța locurilor de muncă, tinerii noștri să nu mai plece să culeagă sparanghel și căpșuni în străinătate.

Am votat pentru părinții noștri, pentru ca aceștia să primească o pensie decentă, să-și poată trăi liniștiți bătrânețea.

Am votat pentru părinții care au copii, ca aceștia să primească alocații îndestulătoare, încât copiii lor să primească o îngrijire decentă.

Am votat pentru o Românie în care să dispară ura și dezbinarea dintre oameni, o Românie în care să ne ajutăm unii pe alții, să fim solidari, să fie unitate. Am votat pentru români!“, a spus Felix Stroe la ieșirea din secția de votare.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.