VIDEO. Femeia care s-a filmat în timp ce își bătea copila de 2 ani a primit 60 de zile de control judiciar și nu are voie să se apropie de minoră

0
2812

Femeia în vârstă de 29 de ani ce a filmat în timp ce își bătea copila de doar doi anișori a fost prezentată, în cursul zilei de duminică, 9 ianuarie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Oana Georgiana G. se află timp de 60 de zile sub control judiciar, neavând voie să se apropie de copilă în tot acest timp.

Precizăm că aceasta a fost condusă sâmbătă, 8 ianuarie, la audieri. După declaraţii, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Arestul IPJ Constanţa.

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei.

Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Potrivit surselor Focus Press, la audieri femeia, Oana Georgiana G., ar fi declarat şi „motivul” pentru care şi-a ieşit din minţi şi a chinuit copila! Soţul ei lucrează în Olanda, iar de dată recentă a fost acasă şi şi-a informat nevasta că locuieşte cu altă femeie şi că îşi face planuri cu aceasta. A plecat înapoi în Olanda, iar mama celor trei copii a realizat filmarea cu bătaia, pentru a-i trimite soţului, să ştie ce păţesc copiii lui dacă o părăseşte.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.