VIDEO. Femeie răpită de concubin la Constanţa, salvată de poliţiştii din Hârşova!

0
6189

Polițiștii au intervenit pentru a salva o femeie răpită de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină. După alertă și o desfășurare de forțe, mașina a fost identificată și victima salvată. Numai că aceasta a refuzat să depună plângere pentru că răpitorul este concubinul său și se pare că astfel de scene sunt ceva obișnuit în relația lor.

Dragostea cu năbădăi dintr-un cuplu din Constanța a ajuns în cele din urmă în fața procurorilor. După certuri și despărțiri, au trecut la un alt nivel, dar încălcând legea. În cursul zilei de 5 ianuarie, în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism, în zona Tomis Plus, ulterior vehiculul părăsind locația.

Un echipaj de poliție deplasat la fața locului, în urma cercetărilor a stabilit că o femeie, de 31 de ani, ar fi fost obligată de fostul concubin să urce în autoturismul acestuia, plecând într-o direcție necunoscută.

Concomitent, au fost alertate toate unitățile de Poliție de pe raza județului, iar în mai puțin de o oră de la apelul 112, autoturismul a fost identificat și oprit de polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova. Persoanele din autoturism au fost legitimate și conduse la sediu pentru audieri.

Victima a refuzat să depună plângere împotriva concubinului, dar fiind vorba de o faptă la care nu este necesară plângerea prealabilă, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Iată ce spune purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Constanţa, Veronica Jalbă:

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.