VIDEO. Feraru, un cunoscut Tik Toker, a sesizat, în live, incendiul de pe Cuza Vodă din Constanța și a sunat la 112: ”S-a auzit o bubuitură”

0
953

Mădălin Feraru, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de content de pe Tik Tok, se afla într-o sesiune live pe platformă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 spre 18 noiembrie, în timp ce se afla în Constanța. Acesta a sesizat că miroase a ars, moment în care a coborât din mașina în care se afla pentru a afla despre ce e vorba, văzând că a izbucnit un incendiu.

Feraru, care locuiește în București, se afla în Constanța, cu un amic, fiind într-o sesiune live pe Tik Tok. Cei doi se aflau în mașină, pe strada Cuza Vodă, moment în care au simțit că miroase a ars. Tik Tokerul a coborât să vadă despre ce este vorba, moment în care a sesizat că în zonă este mult fum.

Mădălin Feraru în live, pe Tik Tok

La scurt timp, a observat că fumul iese dintr-o curte, iar atunci și-a pus amicul să sune la 112.

În acest timp, cei doi bărbați chiar se întrebau dacă e cazul să intre în gospodărie, ca nu cumva să fie oameni în casă.

Însă, au observat că este vorba de un garaj care a luat foc, decizând să aștepte pompierii.

Cred că luat foc și casa de lângă… Mă, a bubuit ceva, s-a auzit cum a bubuit…”, spunea Feraru.

Atât militarii din cadrul ISU Dobrogea cât și polițiștii constănțeni au ajuns la fața locului în doar câteva minute, fiind vorba despre strada Cuza Vodă nr. 77.

Video din timpul live-ului de pe Tik Tok:

Incendiul a fost lichidat în scurt timp. Precizăm că doar garajul a fost cuprins de flăcări.

Tik Tokerul a precizat că a rămas impresionat de viteza de reacție a pompierilor din Constanța și a spus că sunt adevărați profesioniști.

Bă, dar șmechere autoritățile, felicitări Poliției, felicitări pompierilor. Bravo. Au stins, uite ce echipamente, ce profesionalism“, a spus Feraru în timp ce era pe live.

Video:

UPDATE:

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au anunțat că au lichidat incendiul. A ars garajul pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.