VIDEO. GALERIE FOTO. Pregătirile sunt în toi în Parcul Arheologic din Constanța

1
3189

În acest an, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Parcul Arheologic din zona Primăriei Constanța va găzdui Târgul de Crăciun. Acesta a fost închis, pentru amenajare.

Constănțenii vor avea la dispoziție, în parc, și un patinoar, unde intrarea va fi gratuită în perioada 1 decembrie 2021 – 10 ianuarie 2022. Investiția este de 130.000 de lei, fonduri ce provin din bugetul local. Câștigătorul achiziției directe este societatea Remo din Sibiu, al cărei acționar este Remus Florin Gligă.

Mai mult, acum se montează în Parcul Arheologic toate căsuțele din lemn unde agenții economici își vor desfășura activitatea cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Reamintim că, în această perioadă, se montează, în mai multe zone din Constanța și pe marile bulevarde, instalațiile de iluminat festiv, de peste un milion de euro.

Anul acesta, constănțenii se vor bucura de decorațiunile specifice Sărbătorilor de Iarnă, după ce anul trecut administrația locală a privat cetățenii de acest lucru. Noroc că unii agenți economici au împodobit douăsprezece parcurile din oraș.

Loredana MIHAI

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Are primaria bani ,ca doar vrea sa ne omoare cu taxe si impozite pentru 2022.PNL spunea ceva ca nu va mari niciun impozit si nicio taxa anul viitor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.