VIDEO. GALERIE FOTO. Razii ale polițiștilor constănțeni, în Mangalia, Năvodari și Cogealac: doi șoferi băuți, unul fără permis și amenzi de peste 30.000 de lei

0
1601

Vineri seară, 26 noiembrie a.c., polițiștii constănțeni au desfășurat mai multe razii, în Mangalia, Năvodari și Cogealac.

În seara de 26 noiembrie a.c., polițiștii municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, Secției 3 Rurală Mangalia și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a celor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

De asemenea, oamenii legii au acționat pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În activități au fost angrenați jandarmi și polițiști locali.

Au fost legitimate peste 200 de persoane și au fost controlate 121 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 23 de operatori economici, cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020. În urma acțiunilor, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 18.000 de lei, dintre care 31 la Legea 55/2020.

Tot vineri seară, și polițiștii orașului Năvodari, Secției 5 Rurală Cogealac și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au desfășurat razii în orașul Năvodari și localitatea Cogealac.

Au fost legitimate aproximativ 120 de persoane și au fost controlate 95 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 18 operatori economici, cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020. În urma acțiunilor, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 14.500 de lei, dintre care unsprezece la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat trei infracțiuni: două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și una pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Astfel, în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe DC 86 în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 17.50, oamenii legii au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din orașul Năvodari în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, și acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.