VIDEO. George Niculescu: Ne dorim minimum doi senatori și patru deputați

0
284
Premierul Ludovic Orban și prefectul județului Constanța, George Niculescu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Al doilea candidat al P.N.L. Constanța pentru Senatul României recunoaște că s-a înregistrat o prezență scăzută la vot, la alegerile parlamentare, dar consideră că trebuie să ținem cont de contextul pandemic în care ne află.

Fostul prefect al Constanței, George Niculescu, mulțumește constănțenilor care și-au exercitat dreptul la vot și respectă decizia celor care au stat acasă și nu au venit la urne.

„Este o prezență la vot scăzută, trebuie să recunoaștem acest aspect, trebuie să ținem cont de contextul pandemic în care ne aflăm în momentul de față, aproape zece luni de pandemie în România și în județul Constanța, pandemie care ne-a afectat viețile și, bineînțeles, inevitabil ne-a afectat și intenția de a ieși la vot în decembrie 2020.

Pe de o parte, vreau să le mulțumesc constănțenilor care și-a exercitat dreptul constituțional de a vota, indiferent de opțiunea lor politică, le mulțumesc constănțenilor care au avut încredere și au votat lista candidaților P.N.L. și, de asemenea, le respect constănțenilor care nu au ieșit la vot, decizia de asta acasă în aceste condiții, cu toate că era un moment foarte important, în contextul dezvoltării și parcursului pro-european al țării noastre, acela de a ieși la vot și de a vota.

Trecem printr-o perioadă dificilă, într-adevăr. Cu toate acestea observăm că P.N.L. obține un rezultat bun atât la nivelul județului Constanța, precum și la nivel național“, a spus George Niculescu.

Candidatul P.N.L. Constanța la Senat crede că partidul de la malul mării va trimite un număr consistent de deputați și senatori în Parlamentul României.

„În momentul de față așteptăm finalizarea numărătorii paralele. Într-adevăr, vin rezultate din secții de votare atât din județul Constanța, cât și din municipiul Constanța. În general, sunt rezultate bune pentru P.N.L., care ne dau încredere, mie și colegilor mei, că vom reuși să trimitem în Parlamentul României un număr consistent de parlamentari din Organizația P.N.L. Constanța, parlamentari care își vor face datoria, am mai spus lucrul acesta în campania electorală, în cel mai onorabil mod pentru locuitorii județului Constanța.

Evident că ne dorim un număr cât mai mare de parlamentari, dar eu întotdeauna am fost adeptul informărilor realiste, chiar dacă în sinea mea sunt un om optimist, și am spus întotdeauna, în intervențiile mele publice, că ne dorim un număr de doi senatori și patru deputați, deci șase parlamentari care vor pleca către București. Bineînțeles că, în funcție de rezultat, și vom vedea împreună rezultatul numărătorii paralele lucrul acesta se poate modifica, cred eu și sper eu, în favoarea P.N.L.“, a concluzionat George Niculescu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.