VIDEO. Grindină în stațiunea Mamaia, gospodării inundate și copaci rupți în județul Constanța

0
5588

Furtuna și precipitațiile de luni dimineață (26 octombrie – n.r.) au inundat mai multe gospodării din județul Constanța, dar au rupt și copaci aflați pe marginea drumului.

Au fost alertate autoritățile locale pentru a interveni în zonele respective, precizează freprezentanții ISU Dobrogea. De remarcat că în unele locuri a căzut grindină, așa cum s-a întâmplat și în stațiunea Mamaia.

”De la intrarea în vigoare a Codului Portocaliu și până la ora 09:15, s-au primit peste 20 de apeluri prin 112 ce sesizează gospodării sau case inundate dar și copaci căzuți pe carosabil. S-au anunțat autoritățile locale (primăriile) dar și echipaje de pompieri care acționează pe raza localităților Palazu Mic și Cerchezu”, susțin reprezentanții ISU într-un comunicat.

În zona localității Palazu Mic, pe DN 22, unde o cantitate mare de noroi și pietre a ajuns pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației.

În urma cantităților mari de precipitații de luni dimineață, au apărut probleme pe mai multe sectoare de drumuri. Un copac a căzut pe DJ 228, între localitățile Culmea Nord și Culmea, iar mai multe drumuri au fost inundate: DJ 391, în localitatea Cerchezu, DJ 226 pe raza localităților Corbu și Nuntași, DJ 392, între localitățile Scărișoreanu și Plopeni

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.