VIDEO Guvernul a alocat 9,5 milioane de lei pentru executarea în regim de urgenţă a unor operaţiuni de dragare a fluviului Dunărea

1
64

Executivul a aprobat, miercuri, o hotărâre cu privire la alocarea din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului pentru acest an a 9,5 milioane de lei pentru executarea în regim de urgenţă a unor operaţiuni de dragare a fluviului Dunărea şi a altor lucrări specifice în vederea înlăturării stării de risc cauzate de situaţia hidrologică critică actuală.

“Guvernul a aprobat alocarea din Fondul de intervenţii aflat la dispoziţia sa suma de 9,5 milioane de lei pentru executarea în regim de urgenţă a unor operaţiuni de dragare a fluviului Dunărea şi a altor lucrări specifice pentru a înlătura starea de risc generată de situaţia hidrologică critică actuală. Această măsură este necesară pentru a amenaja şenalul navigabil şi pentru a asigura condiţiile minime de navigaţie pe Dunăre pe sectorul comun româno – bulgar între kilometri 610 şi 375 şi pentru reducerea riscului de blocaj al traficului şi a timpilor de aşteptare“, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, la Palatul Victoria.

A.V.

1 COMENTARIU

  1. va da Dumnezeu mintea de pe urma. Ati tocat milioane aiurea, in loc sa spargeti cele trei praguri de calcar, din amonte de Cernavoda.
    Acum, aveati si senal si apa la Centrala Cernavoda.
    Si mai lasati naiba sa se extraga nisip, ca astia de la ABADL cereti pe mc, mai mult ca Statul Roman. Deh, voi sunteti Armia romana de ape, stat in stat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.