VIDEO. Haos, poliţişti atacaţi şi focuri de armă: incidente în comunităţile de romi din Braşov, Ploieşti şi Bucureşti

0
396

Comunităţile de romi încep să fie problematice din punct de vedere al respectării măsurilor de izolare. În mai multe astfel de comunităţi se înregistrează incidente între localnici, unele pe fondul consumului de alcool, sau au loc îndemnuri între localnici la nesupunere.

Duminică, au avut loc incidente violente în cartiere de romi din Ploieşti, Săcele (Braşov) şi Bucureşti.

„Politisti atacați în cartierul Rahova din București. Sărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă. Polițiștii din linia întâi „își petrec” sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi”, a transmis sindicatul Europol.

De asemenea, din Braşovau fost postate, pe reţelele de socializare, imagini cu cetăţeni care, deşi erau îndemnaţi de poliţişti să intre în casă, vociferau şi se îndemnau unii pe alţii să atace oamenii legii.

Referitor la incidental din Capitală, din cartierul Rahova, iată ce a transmis Poliţia: „În această seară, în jurul orei 20.45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate și urmează a fi conduse pentru audieri. A fost folosit și armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite. Urmează a se stabili contextul acestuia conflict și persoanele care au participat, urmând a fi dispuse măsurile legale”.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.