VIDEO! Imagini cu momentul exploziei de la Pavilionul Expozițional!

1
2109

Au apărut imagini video cu momentul exploziei de la Pavilionul Expozițional din municipiul Constanța. Așa cum se poate observa în video, totul a durat foarte puțin. Gheorghe Călin Apostol și Katia Sanginesi au fost prinși la scurt timp de oamenii legii.

Cei doi au aruncat bancomate în aer la Castelu, la Pavilionul Expozițional, dar au avut o tentativă și în Mamaia. De asemenea, au acționat și pe teritoriul Italiei, încă din 2020, ea fiind suspectată că face parte dintr-o grupare de tip mafiot, ‘Ndràngheta.

Katia Sanginesi era dată în urmărire de autoritățile din Italia, întrucât, așa cum e precizat mai sus, aruncase în aer și acolo bancomate. Însă, iată că ambii au fost prinși de anchetatorii constănțeni, care îi filau deja, încă de când au dat atacul la Castelu, în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 noiembrie a.c., în jurul orei 3.00. Detalii aici: Foto&Video Alertă! Hoții au aruncat un bancomat în aer, la Castelu!

Apoi, au avut o tentativă în Mamaia, iar în noaptea de 28 spre 29 noiembrie au dat atacul la bancomatul de la Pavilionul Expozițional din municipiul Constanța. Detalii aici: Oficial despre explozia bancomatului de la Pavilionul Expozițional. Detalii aici: ”Bonnie și Clyde” au acționat și la Castelu, dar și în Mamaia!

Nici o persoană nu a fost rănită, în schimb a murit o pisică în urma exploziei. Cei doi acționau în numai câteva minute. Formau un cuplu și pe plan amoros și de aceea au fost denumiți ”Bonnie și Clyde”.

Au acționat și în Italia, însă, iată că anchetatorii constănțeni i-au prins numaidecât. Cei doi și-au recunoscut faptele, iar marți, 29 noiembrie, au avut loc percheziții la domiciliul lor din Constanța. Se pare că femeia era coordonatorul, iar el executantul.

Citește și: Indivizii care aruncau în aer bancomate, inclusiv la Constanța, au fost arestați!

Video:

L.B.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.