VIDEO. Îmbulzeală la priveghiul lui Emi Pian; nimeni cu mască. Poliția și Jandarmeria, ținute la poartă

0
1997

Imagini speculoase în plină pandemie la priveghiul liderului interlop din capitală doborat într-o o răfuială cu un rival.


Sute de oameni stau practic lipiți unul de altul, iar Poliția și Jandarmeria sunt ținute la poartă. Scenele s-au întâmplat în Sectorul 5, în cartierul Rahova, unde oamenii s-au strâns în curtea familiei liderului clanului Duduianu, înjunghiat după un scandal pornit de la o partidă de barbut, scrie Digi24.ro

Se pregătește înmormântarea acestuia, așa că familia, rudele și foarte mulți prieteni ai lui s-au adunat la locuința acestuia din Sectorul 5. Sunt câteva zeci de oameni în curtea imobilului și probabil câteva sute în afara acesteia, undeva în stradă.

Surprinzător este că acolo sunt și foarte mulți jandarmi, dar și foarte mulți polițiști, dar nimeni nu face nimic pentru că sunt încălcate cel puțin trei reguli ale restricțiilor privind pandemia acolo.

În primul rând, în această perioadă legea spune că nu se pot aduna mai mult de 50 de oameni în spațiile exterioare și 20 în interior, ori acolo sunt câteva sute bune de persoane. În plus, nimeni nu poartă masca de protecție, care este obligatorie în astfel de situații.

Probabil că jandarmii și polițiștii au decis să nu dea nicio amendă pentru că oricum starea de spirit este una tensionată în lumea interlopă, după acest eveniment sângeros și, cel mai probabil, forțele de ordine sunt acolo doar pentru a se asigura că lucrurile nu degenrează.

VIDEO: https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/imagini-incredibile-de-la-priveghiul-lui-emi-pian-imbulzeala-maxima-nimeni-cu-masca-politia-si-jandarmeria-tinute-la-poarta-1348664

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.