VIDEO În timp ce polițiștii aleargă după persoane fără mască, romii din Brătianu și Palazu Mare pun stăpânire pe județ

0
19733

Profitând de preocupările din ultimul an al forțelor de ordine – măsuri de carantină și purtatul măștii de protecție, liderii romilor din cartierele constănțene Palazu Mare și Brătianu se laudă că ei conduc județul. În ajutor le-a venit, potrivit stirinews.ro interlopul Gone Barcsa din Reghin, care le este și lider.

Gone Barcsa din Reghin, a ajuns la Constanța la sfârșitul lunii martie și s-a întâlnit cu Sofian, liderul romilor din Palazu Mare și Rifian Petrache, liderul romilor din Brătianu, pe care i-a numit generalii și reprezentanții lui în județul Constanța. Pentru a își putea întinde sfera de influență pe teritoriul Constanței, el a primit acordul clanului Bancută, condus de Bancută Cocoș, potrivit stirinews.ro.

Cei mai sus menționați s-au filmat și au postat clipul în mediul online, atenționându-i pe toți membrii comunității rome din țară că cine își dorește să miște ceva în județul Constanța, întâi să îi contacteze, altfel va fi „deranj”.

Față de cele sesizate mai sus, conducerea IPJ Constanța a precizat că „se fac verificări“.

„S-a luat la cunoștință despre cele semnalate în spațiul spațiul public despre aspectele semnalate. Se efectuează cercetări, ancheta fiind în curs de desfășurare.“

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.