VIDEO. În toamnă se va lansa programul “Constanța City Break”. Iată care sunt beneficiile pentru turiști

0
2010

În cursul zilei de miercuri 17 mai, a.c., Asociația Patronală RESTO a organizat o conferință de presă în Portul Tomis. Este prezentat conceptul de Program special “City Break la Constanța” si noutăti despre MAMAIA, 2023.

La eveniment participă:
Corina Martin, Secretar General FPIOR și Președinte de onoare RESTO,
Iancu Ghindici – Președinte Comisia PORT TOMIS a RESTO și proprietar PASTICCERIA d’ITALY – OSTERIA D’ITALY
Dan George – proprietar Restaurant ÏNLARG ( membri RESTO)
Virgil Donose – proprietar Restaurante MARIN COMPASS si CAMAROTE ( membri RESTO)

Conceptul se va lansa în toamnă și se va termina în primăvară. Programul va însemna că orice turist va putea cumpăra acest pachet de la agențiile de turism și va avea tarife speciale la cazare, plus un voucher de discount la restaurantele partenere RESTO. În plus vor avea gratuitate la anumite muzee și la transportul în comun” a declarat Corina Martin.

„Aș vrea să transmiteți un mesaj turiștilor cu ceea ce pot găsi aici, cu specific pescăresc. Restaurantele sunt amenajate la calibrele celor europene. Mâncarea este gătită cu pește din Marea Neagră, fructe de mare proaspăte. Reducerea va fi aplicată la sfârșit, în nota de plată. Dar avem și produse provenite din Grecia: caracatiță. La mare căutare este hamsia. Prin vouchere se aplică voucherul de discount, la restaurantele care aderă la programul Constanța City Break”, a spus George dan, proprietarul restaurantului În Larg.

VIDEO:

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.