VIDEO: În vizită la Dress Boutique by Dana Dina. “De sărbători, nu petreceţi în pijamale”

0
326

Dana Dina este o gazdă mereu primitoare, o prietenă a clientelor sale şi, evident, un sfătuitor într-ale modei. Vă aşteaptă la Dress Boutique zilele acestea, până pe 24 decembrie inclusiv, pentru că – vorba ei -, chiar dacă stăm acasă la final de an, nu este cazul să stăm în pijamale!

Anul 2020 a fost unul atipic, iar petrecerile cu mulţi oameni, în localuri, nu vor mai fi posibile, aşa că din magazinul situat pe bd. Tomis nr. 69 lipsesc rochiile cu multe paiete. În schimb, sunt rochii pe care, după ce le vom purta la masa de Crăciun sau de Revelion, le vom putea reutiliza şi cu alte ocazii – bunăoară, la birou sau la plimbările pe afară. Sunt rochii versatile, din diferite materiale, culori, modele.

Programul magazinelor Dress Boutique (din mall Vivo şi de pe bulevardul Tomis nr. 69) îl puteţi afla din materialul VIDEO. Tot în cadrul acestui video veţi afla, de la Dana Dina, de ce nu este fan al comenzilor online, deşi, în această perioadă, onorează şi astfel de comenzi pentru clientele sale. Vă invităm să vizionaţi interviul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.