VIDEO. Incendiu în zona clubului Nuba din Mamaia Nord

0
704

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 17 aprilie în Mamaia Nord. Potrivit primelor informații, o clădire din zona clubului Nuba a fost cuprinsă de flăcări. Militarii intervin pentru limitarea efectelor incendiului.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

Salvatorii militari de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în jurul orei 13.00, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire în construcții în Mamaia Nord. De îndată, la fața locului au fost alertate patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare o auto scară și un echipaj de prim ajutor.

La fața locului au sosit 26 de pompieri. S-au format echipe de căutare salvare care au intrat în clădire și au verificat fiecare nivel să vadă dacă sunt persoane surprinse de foc. Din fericire, nu a fost găsită în interior nicio persoană. Incendiul a fost localizat de îndată și lichidat. A fost afectată întreaga fațadă a clădirii, de la etajul opt până la parter. Cauza probabilă a rămas, la această oră, în curs de stabilire.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.