VIDEO. Individul care a înjunghiat un poliţist la Eforie este cunoscut drept consumator de droguri: “Nu îmi aduc aminte ce am făcut”

0
576

Polițistul înjunghiat marți seară, la Eforie, a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în acest moment se află internat la terapie intensivă.

În ceea ce-l priveşte pe agresor, acesta a primit mandat de arestare preventive pentru următoarele 30 de zile.

Reamintim că, marți seară, polițistul Orhan Osman a fost înjunghiat în abdomen, cu un cuțit, de către un individ recalcitrant, Ralph Sandbrand, de 42 de ani, cetățean român și american, în momentul în care i-a cerut acestuia să se legitimeze. Agresorul a reușit să fugă, după incident, însă a fost prins în scurt timp, pe faleza din localitate.

Agresorul este cunoscut, potrivit surselor judiciare, drept consumator de droguri. În seara incidentului nu era băut, dar, având în vedere comportamentul, cel mai probabil era sub influenţa substanţelor interzise. La momentul când a fost prins de oamenii legii, acesta ameninţa cu o şurubelniţă şi un cuţit.

După ce a fost imobilizat şi a fost dus la secţie, iar ulterior în arest, la întrebarea presei ce face în Eforie, Ralph Sandbrand a răspuns că este… în vacanţă. La întrebarea dacă îşi aduce aminte ce a făcut, bărbatul a spus: “Nu îmi aduc aminte ce am făcut”VIDEO:

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.