VIDEO Intervenție pentru recuperarea unui cadavru din canal, la Ovidiu

1
2409

Scafandrii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit, miercuri după-amiază, pentru recuperarea unui cadavru din Canalul Dunăre – Marea Neagră, în dreptul podului feroviar Ovidiu.

La fața locului a fost mobilizat un echipaj ISU format din patru scafandri care au recuperat corpul neînsuflețit din apă. Potrivit ISU, este vorba despre un bărbat de 42 de ani, iar sesizarea a fost făcută prin Serviciul 112. Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) au declarat decesul persoanei respective.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

Polițiști din cadrul SRPT Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat plutește în apa Canalului Dunăre Marea-Neagră, în dreptul podului rutier din orașul Ovidiu. Conform primelor cercetări, persoana în cauză nu prezintă urme vizibile de violență.

La fața locului a ajuns si un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constat decesul bărbatului. În continuare polițiștii de la transporturi efectuează cercetări în vederea stabilirii identității, precum și a împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Potrivit unor surse neoficiale din zonă, bărbatul decedat este din Ovidiu.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Este din Localitatea Poiana, nu din Ovidiu! Omul s-a sinucis pentru ca a fost parasit de sotia lui(pentru un alt barbat). Avea si o fetita de 14 ani, pe care i-a lasat-o in grija( ma abtin de la injurii)…Foarte tragic! Era un om bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.