VIDEO. Interviu cu primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru: care sunt așteptările de la programul Anghel Saligny și ce îi așteaptă pe abonații la sistemul centralizat de termoficare

1
237

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a vorbit în cadrul unui interviu acordat Focus Press despre proiectele în derulare, despre cele încă în stadiul de întocmire a documentațiilor, cât și despre suma de bani care ar putea fi accesată de administrația locală prin programul Anghel Saligny.

Potrivit edilului, proiectele importante pentru care speră să primească finanțare de la guvern sunt: asfaltare, canalizare, extindere rețea de gaze.

În plus, edilul a precizat că, pentru investițiile aflate deja în derulare – Școala nr. 3, unitatea de îngrijiri și liceu – în ședința de Consiliu Local de azi, 30 septembrie, a introdus pe ordinea suplimentară un proiect privind semnarea unor acte adiționale de actualizare a sumelor aferente lucrărilor, ca urmare a creșterii prețurilor pentru toate materialele de construcții, cât și pentru manoperă. “Aceasta este o problemă a tuturor primarilor din România și de la Guvern s-a convenit ca toți să facem aceste rectificări de cheltuieli, urmând ca sumele să fie decontate”, a precizat Florin Chelaru.

În afară de proiecte, Chelaru a comentat și situația celor 1500 de persoane care încă sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire. “Sunt acumulate datorii foarte mari. Foarte mul’i dintre abonați nu plătesc. Prețul la gigacalorie se menține același, se dă subvenție și anul acesta, dar de anul viitor nu mai acordăm această subvenție”, a afirmat Florin Chelaru. Declarațiile complete pe acest subiect, dar nu numai, le puteți urmări în materialul VIDEO:

1 COMENTARIU

  1. Ce de investitii, intentii si promisiuni la Navodari. Si la o tura prin oras vezi un haos generalizat, mizerie, daca iesi dupa ploaie vezi si simti un peisaj de secol 15, cu dejectii care plutesc IN CENTRUL ORASULUI. Vezi asfalt nou deja valurit, vezi strazi fara trotuare, vezi o faleza sparta, vezi imaginea unui oras administrat de nepriceputi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.