VIDEO. IPS Teodosie a oficiat slujba de înmormântare a preotului Niculae Costea, la Castelu, fără a respecta măsurile împotriva COVID-19

0
3092

Înalt Prea Sfinţitul (IPS) Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a săvârșit, vineri, 27 noiembrie a.c., Sfânta Liturghie la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Castelu.

De la ora 10.30, IPS Teodosie a oficiat slujba de înmormântare a preotului Niculae Costea, slujitor al acestui lăcăș de cult, însă fără a respecta măsurile împotriva COVID-19.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru a verifica dacă enoriașii prezenți respectă masurile impuse de autoritățile centrale.

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia s-au deplasat la biserica din localitatea Castelu, unde se desfășura o slujbă de înmormântare.

Având în vedere faptul că localitatea Castelu nu este o zonă carantinată, persoanele prezente aveau voie să participe la această slujbă, atât în interiorul bisericii, cât și în exterior, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Polițiștii au acționat preventiv, distribuind materiale de protecție persoanelor prezente care nu aveau mască de protecție, iar cetățenii care nu s-au conformat au fost sancționați cu avertismente”, spun oamenii legii.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.